Disse sider kan benytte cookies, selvom jeg ikke helt ved hvor. Nok ved login.

HVis det skræmmer dig, så skynd dig væk.

Klik på den grønne plet for at få dette til at gå væk.

Jeg blev i dag inspireret af, at vi skulle jages ud og stemme om en ændring af grundloven, der skal sikre ligebehandling i tronfølgeriet.
Når det nu er så vigtigt i dag at tage stilling til at at en arvtager til tronen kan være en kvinde, hvorfor så ikke tage skridtet fuldt ud ? Hvorfor skal det være den ældste ? Hvad nu hvis hun er den mindst egnede ? Eller han er den grimmeste ?
Egentlig er det vel diskriminerende at vælge den ældste. Man kunne vælge nogle bedre kriterier. Den flinkeste (det duer ikke for ledere), den ondeste (bedre for ledere), den klogeste (ikke det bedste til ledelse), den smukkeste (ofte et godt valgkriterie for ledere), den højeste (ofte et vinderkriterie) eller den populæreste (ofte brugt, når man har en god spindoktor).
Faktisk skulle der være en lidt bedre proces for at udvælge konger og dronninger i Danmark.
Jeg har et velkvalificeret forslag: udvælgelsen skal foregå i en x-faktorform, hvor konge/dronningeaspiranterne stiller op og gennemfører en audition, får en coach og gennemfører showet efter eget valg. Herefter sidder Danmark (folket), kigger og kan dermed danne sig et objektivt indtryk, som er til at vælge på. Kongen/dronningen vælges herefter ved en almindelig sms-afstemning.
Hvor svært kan det være ?
   

Tweets fra Martin  

@RolfJuul Mellem 1 og 110 år.
RT @KateRaworth: Let's open up the black box of capitalism. I discussed what it means & what it does with @BernieSanders and @martinwolf_ o…
RT @KateRaworth: Wow. Go Germany. The future of travel is public.
@MFT1981 Jo banderne bliver nedkæmpet hvis de kører på cykel.
RT @LarsNunne: https://t.co/iDLmAIPVcE
@elonmusk What is a NPC ?
Follow Martin Sølvkjær on Twitter
   
© Tak til ALLROUNDER