Disse sider kan benytte cookies, selvom jeg ikke helt ved hvor. Nok ved login.

HVis det skræmmer dig, så skynd dig væk.

Klik på den grønne plet for at få dette til at gå væk.

Mine tanker startede da jeg læste i Metroexpress at flypassagerer kunne kræve at komme med et andet flyselskab, hvis de opdagede at de skulle til at flyve med et selskab med dårlig kvalitet og deraf følgende overhyppighed af flystyrt.
Har du lagt mærke til at flykaptajner altid er mænd med dybe stemmer ? Det virker beroligende. Men hvis det nu var en kvindestemme ? Ville alle så løbe mod udgangen ?
Her har jeg nogle eksempler med virkelige situationer fra en sammenblanding af kommunalvalg 2005, folketinget og flyrejser:
  • Kaptajn Bill Gates og hans kreative besætning byder dem velkommen til dette MS vista 2008 med de allernyeste teknologier fra Microsoft.
  • Kaptajn Helle Thorning Schmidt og hendes besætning byder dem velkommen til dette boing 666. Da jeg er i hopla efter min seneste højderekord vil jeg foretage et loop med maskinen mens jeg går 2 gange igennem maskinen og modtager jeres beundring og forventer at I alle bliver enige.
  • Kaptajn Pia kjærsgård og hendes besætning byder dem velkommen til dette boing 666. Til forbyggelse af eventuel terrorisme har vi placeret en bombe ombord i flyet som vil udløses i det tilfælde at vores automatiske overvågning identificerer en mulig terrorist. Vi vil så få ram på ham først.
  • Øhhh Kaptajn Ritt Bjerregård og hendes ØHHHH besætning byder dem ØH velkommen til dette boing-ØHHH 666. I ØHHH håbet om et ØHHH bredt samarbejde har jeg ØHHH besluttet at ØHHH passagererne skal ØHHH servere for ØHHH personalet.
  • Kaptajn Søren Pind og hans besætning byder dem velkommen til dette boing 666. Da jeg har været utilfreds med passagerernes svar på tilfredshedsundersøgelsen hopper jeg af nu.
  • Kaptajn Anders Fogh og hans minimalistiske besætning byder dem velkommen til dette boing 666. Jeg har sat flyet på minimalstaaaart. For at gøre flyet så let som muligt, er deres bagage ikke kommet med og der vil ikke blive serveret så længe flyet er i luften. Alle bedes vende sig og puste bagud så der kan være brændstof nok til hele turen.
Ja ikke ? Her er angstprovokerende stof nok til at der ville sidde 28 passagerer fast i døren, når de hører dette.
© MS 2005-11
   

Tweets fra Martin  

@veteran2511 Et i DK, et i EU og et i USA - 3 coronastik. Er det sidste så influenza ?
@vadskaer Den logik betyder, at pædofile skal genansættes i børnehaver !!??
RT @FranciskaRosenk: Så efter en kompensation på godt 18 mia. En konstatering af dyremishandling og samfundsmæssig sundhedsrisiko, vælger m…
@denaegteemil Skærpende er hvis de har fået det via en automat, hvor det offentlige betaler for strømmen til automaten.
@MFT1981 @Spolitik Det ser da ud til at de får varmen.
@MFT1981 @Spolitik Ja og det er dronningen og vicekongen, som er skyld i det - altså festen.
Follow Martin Sølvkjær on Twitter
   
© Tak til ALLROUNDER